Rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Personen- en familierecht
  • Huurrecht (woonruimte)
  • Algemeen civiel

mr. J. (Jacquelien) Scholtens is sinds 2016 advocaat. Daarvoor was zij jarenlang juridisch medewerker bij dit kantoor. Jacquelien is gespecialiseerd in het arbeidsrecht in meest brede zin, waaronder het ontslagrecht, (collectieve) arbeidsovereenkomstenrecht en Europees arbeidsrecht. Daarnaast is Jacquelien een bedreven familierechtadvocaat en houdt ze zich bezig met het huurrecht.

“Weinig rechtsgebieden zijn zo dynamisch als het arbeidsrecht. Het komt vaak voor dat een werknemer of werkgever pas contact opneemt als het eigenlijk al te laat is. De zaak is dan al zover op de spits gedreven dat een gang naar de rechter soms nog de enige oplossing is. U kunt beter eerder deskundige hulp inschakelen. Een intakegesprek is altijd gratis en zeker in het arbeidsrecht geldt: voorkomen is beter dan genezen. Ik adviseer u graag.”

Voor zaken op het gebied van personen- en familierecht (zoals echtscheiding, omgang, gezag, OTS en UHP) bent u bij Jacquelien in goede handen. Vanwege haar jarenlange ervaring met dit rechtsgebied weet zij dat familierechtelijke procedures vaak veel van u vergen, zeker op emotioneel gebied. Jacquelien vindt het daarom belangrijk dat u zich als cliënt bij haar op uw gemak voelt. Naast deskundigheid is een goede vertrouwensrelatie tussen cliënt en advocaat immers van essentieel belang om de zaak tot een goed einde te brengen.